Universeel

Universeel There are 5 products.

  • Universele kabelklemmen 3x 13-32 mmToepassingen : Het universal kabelblok is geschikt voor het monteren van een veelvoud van enkele en meeraderige laag- midden- en hoogspanningskabels, alsmede (metalen) buizen, naast elkaar en boven elkaar.

  • Universele kabelklemmen 3x 30-49 mmToepassingen : Het universal kabelblok is geschikt voor het monteren van een veelvoud van enkele en meeraderige laag- midden- en hoogspanningskabels, alsmede (metalen) buizen, naast elkaar en boven elkaar.

  • Universele kabelklemmen 3x 45-67 mmToepassingen : Het universal kabelblok is geschikt voor het monteren van een veelvoud van enkele en meeraderige laag- midden- en hoogspanningskabels, alsmede (metalen) buizen, naast elkaar en boven elkaar.

  • Universele kabelklemmen 4x 13-32 mmToepassingen : Het universal kabelblok is geschikt voor het monteren van een veelvoud van enkele en meeraderige laag- midden- en hoogspanningskabels, alsmede (metalen) buizen, naast elkaar en boven elkaar.

  • Universele kabelklemmen 4x 30-47 mmToepassingen : Het universal kabelblok is geschikt voor het monteren van een veelvoud van enkele en meeraderige laag- midden- en hoogspanningskabels, alsmede (metalen) buizen, naast elkaar en boven elkaar.

Showing 1 - 5 of 5 items