Kits & stations

Kits & stations There are 25 products.

per page
  • De persoonlijke vergrendelingskit 1458VE410 voor afsluiters en elektriciteit omvat veelvuldig gebruikte vergrendelingsinrichtingen voor afsluiters en elektriciteit en zes nr. 410RED-hangsloten van Zenex™-thermoplastic, met verschillende sleutels, opgeborgen in een draagbare koffer voor veiligheidsorganisatie.

  • De ELECKIT-FR zorgt voor elektriciteitsvergrendeling: de elektriciens zullen alles vinden wat ze nodig hebben voor een veilige en zekere werkomgeving.

  • De MAINTKIT-EN is ontworpen voor alle onderhoudstechnici, en de kit bevat essentiële producten voor universele lockout-werkzaamheden.

  • De MAINTKIT-FR is ontworpen voor alle onderhoudstechnici, en de de kit bevat essentiële producten voor universele lockout-operaties.

  • De MAINTKIT-EN is ontworpen voor alle onderhoudstechnici, en de kit bevat essentiële producten voor universele lockout-werkzaamheden.

  • De persoonlijke toolbox voor vergrendeling S1017 is een 43,1 cm breed ge-upgrade toolbox voor veiligheidsvergrendeling om belangrijke lockout-apparaten en -instrumenten, en hangsloten bijeen te houden. Het ultra-duurzame design is afsluitbaar om de items veilig te houden. Gemaakt voor afzonderlijke werknemers.

  • De persoonlijke toolbox voor vergrendeling S1023 is een 58,4 cm breed ge-upgrade toolbox voor veiligheidsvergrendeling om belangrijke lockout-apparaten en -instrumenten, en hangsloten bijeen te houden. Het ultra-duurzame design is afsluitbaar om de items veilig te houden. Gemaakt voor afzonderlijke werknemers.

  • In de compacte lockout-tas S1010, ongevuld, kunt u de producten van uw keuze kwijt. De tas heeft een compact, handig ontwerp met klittenband achter voor eenvoudig bevestigen aan of losmaken van een riem. De banden dienen ook als een lostrekmiddel ter bescherming van de medewerker, mocht de tas vast komen te zitten in machinerie.

  • De S1010E410 compacte lockout-tas, elektrisch, bevat één 410RED Zenex™ thermoplastisch hangslot en elektrische apparaten voor intensief gebruik. De tas heeft een compact, handig ontwerp met klittenband achter voor eenvoudig bevestigen aan of losmaken van een riem. De banden dienen ook als een lostrekmiddel ter bescherming van de medewerker, mocht de tas...

Showing 17 - 25 of 25 items